Produktbild
Joanna Farrow

Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing

Of Meat, Fish and Game

Ebook (EPUB Format)

Smoking and curing originated as ways to preserve food before the advent of tin cans, freezers and vacuum packs. Nowadays, these ancient skills are enjoying a comeback as many of us look towards a more self sufficient and rewarding way of preparing, storing and eating our food. In this book, author Joanna Farrow explains how with some basic ingredients and equipment, you can soon be salting, curing, air-drying, and smoking a whole range of seasonal and year-round produce. With clear instructions and advice to help you get started, plus 25 original recipes for meat, game, and shellfish, this book will give you the confidence and know-how to be… Mehr

CHF 9.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-60765-255-7
  • EAN: 9781607652557
  • Produktnummer: 29504516
  • Verlag: Fox Chapel Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 250 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 15'716 KB
  • Reihenbandnummer: 7

Über den Autor


Joanna Farrow

60 weitere Werke von Joanna Farrow:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.