Handbook of Food Engineering
As the complexity of the food supply system increases, the focus on processes used to convert raw food materials and ingredients into consumer food products becomes more important. The Handbook of Food Engineering, Third Edition, continues to provide students and food engineering professionals with the latest information needed to improve the efficiency of the food supply system.As with the previous editions, this book contains the latest information on the thermophysical properties of foods and kinetic constants needed to estimate changes in key components of foods during manufacturing and distribution. Illustrations are used to demonstrate…
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Produktdetails
Weitere Autoren: Lund, Daryl B. (Hrsg.) / Sabliov, Cristina (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-429-83156-0
- EAN: 9780429831560
- Produktnummer: 29589430
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 1206 S.
- Plattform: EPUB
- Masse: 49'574 KB
- Auflage: 3. Auflage
- Abbildungen: 26 schwarz-weiße und 16 farbige Fotos, 456 schwarz-weiße und 26 farbige Zeichnungen, 149 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
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