Produktbild
Beatriz Scaglia

Fine Swine and Spare Ribs: A Book about Pork

Buch

Once branded as the other white meat, pork has found a strong foothold in both American and international cuisines. With a broad range of products, pork is the chameleon of culinary meats from the breakfast bacon to the ballgame hot dog to the refinement of p t s. This book licks its foodie chops on all things pork-related from pig framing to Charcuterie, and much more including cuts and religious restrictions.Project Webster represents a new publishing paradigm, allowing disparate content sources to be curated into cohesive, relevant, and informative books. To date, this content has been curated from Wikipedia articles and images under Creat… Mehr

CHF 27.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-241-58654-6
  • EAN: 9781241586546
  • Produktnummer: 11477746
  • Verlag: Webster S Digital Serv S
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 132 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.9 cm x D0.7 cm 249 g
  • Gewicht: 249

100 weitere Werke von Beatriz Scaglia:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.