Produktbild
Amitava Dasgupta

Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements: Prevention and Treatment of Disease

Buch

Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements bridges the gap between books aimed at consumers and technical volumes written for investigators in antioxidant research. It explores the role of oxidative stress in the pathophysiology of various diseases as well as antioxidant foods, vitamins, and all antioxidant supplements, including herbal supplements. It offers healthcare professionals a rich resource of key clinical information and basic scientific explanations relevant to the development and prevention of specific diseases. The book is written at an intermediate level, and can be easily understood by readers with a college level chemistry… Mehr

CHF 120.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Klein, Kimberly
  • ISBN: 978-0-12-405872-9
  • EAN: 9780124058729
  • Produktnummer: 34054752
  • Verlag: Elsevier
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 360 S.
  • Masse: H24.4 cm x B19.7 cm x D2.2 cm 921 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 921

64 weitere Werke von Amitava Dasgupta:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.