Produktbild
Minhaz Uddin (Hrsg.) Ahmed

Food Biosensors

Buch

Biosensors are increasingly being used to replace traditional methods of analyte detection in the food industry. They offer a much quicker, more reliable and more versatile method for the detection of toxins, allergens, hormones, microorganisms, pesticides and other related compounds. This book, therefore, showcases the latest biosensor development in a single resource.Edited by Minhaz Uddin Ahmed, Mohammed Zourob and Eiichi Tamilya and with contributors from a list of world renowned scientists, this book covers the fabrication of biosensors, the development of miniatursied devices as well as the latest applications in the food industry. Seve… Mehr

CHF 274.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Zourob, Mohammed (Hrsg.) / Tamiya, Eiichi (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78262-361-8
  • EAN: 9781782623618
  • Produktnummer: 19875022
  • Verlag: Royal Society Of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 521 S.
  • Masse: H23.6 cm x B16.0 cm x D3.6 cm 907 g
  • Reihenbandnummer: 1
  • Gewicht: 907

4 weitere Werke von Minhaz Uddin (Hrsg.) Ahmed:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.