Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Essentials of Food Science and Nutrition

Buch

Food science refers to the study of quality, processing, chemical traits and physical traits and deterioration of food. It unifies the elements of biochemistry, microbiology and chemical engineering for a better understanding for the traits of food. In this book using case studies and examples, constant effort has been made to make the understanding of the difficult concept of food science and nutrition as easy and informative as possible, for the readers. This book provides thorough information about food science and nutrition. It gives insights into the role of nutrition in food and how it is essential for the human body. The aim of this t… Mehr

CHF 193.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63239-842-0
  • EAN: 9781632398420
  • Produktnummer: 23891686
  • Verlag: Callisto Reference
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 242 S.
  • Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D1.7 cm 881 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 881

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.