Produktbild
The Culinary Institute of America (CIA)

Creating Your Culinary Career

Buch

Aspiring culinary professionals face so many choices as they launch themselves into a career that it can be overwhelming. From traditional restaurants, banquet facilities, and contract foodservice operations to bakeshop establishments, research and development, and food communications, this book provides practical advice on how to achieve success in any culinary field. Chapters of the book include A Culinary Career; Goal-Setting for Your Culinary Career; Résumés, Cover Letters, and Job Applications; Landing a Job: Interviewing and Negotiating; and The Novice Culinarian: Education and Experience; The Journeyman; and The Master Culinarian. This… Mehr

CHF 46.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Hayes, Ronald
  • ISBN: 978-1-118-11684-5
  • EAN: 9781118116845
  • Produktnummer: 13706906
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H18.9 cm x B23.4 cm x D1.9 cm 592 g
  • Gewicht: 592
  • Sonstiges: Professional & Vocational

22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (CIA):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.