Produktbild
Gary S. Tucker

Essentials of Thermal Processing

Buch

Thermal processing remains the most important method of food preservation in use today. The immense scale of these production operations makes it more important than ever that the process is performed perfectly every time: failure will lead to product deterioration and loss of sales at best and, at worst, to serious illness or death.This volume is designed to be the definitive modern-day reference for all those involved in thermal processing. It covers all of the essential information regarding the preservation of food products by heat. It includes all types of food product, from those high in acid and given a mild heat process, to the low-ac… Mehr

CHF 240.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Featherstone, Susan
  • ISBN: 978-1-4051-9058-9
  • EAN: 9781405190589
  • Produktnummer: 7876295
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H24.7 cm x B18.0 cm x D2.0 cm 790 g
  • Gewicht: 790

Über den Autor


Gary Tucker, Campden & Chorleywood Food Research Association, UKSusan Featherstone, Nampak R&D, South Africa

6 weitere Werke von Gary S. Tucker:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.