Murlidhar (Hrsg.) Meghwal
Food Process Engineering
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (PDF Format)
This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology. Divided into five parts, the book presents new research on new trends and technologies in food processing, ultrasonic treatment of foods, foods for specific needs, food preservation, and food hazards and their controls.
CHF 52.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Goyal, Megh R. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-77188-403-7
- EAN: 9781771884037
- Produktnummer: 31760720
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 436 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 7'466 KB
- Abbildungen: 44 schwarz-weiße und 16 farbige Abbildungen
22 weitere Werke von Murlidhar (Hrsg.) Meghwal:
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 52.90
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (EPUB Format)
CHF 52.90
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (EPUB Format)
CHF 52.90
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 52.90
Emerging Trends in Research and Their Applications
Ebook (EPUB Format)
CHF 52.90
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.