Produktbild
Warren, Professor John (Aberystwyth University, Wales, UK)

Nature of Crops, The

How We Came to Eat the Plants We Do

Buch

Have you ever wondered why we eat wheat, rice, potatoes and cassava? Why we routinely domesticate foodstuffs with the power to kill us, or why we chose almonds over acorns? Answering all these questions and more in a readable and friendly style, this book takes you on a journey through our history with crop plants. Arranged into recurrent themes in plant domestication, this book documents the history and biology of over 50 crops, including cereals, spices, legumes, fruits and cash crops such as chocolate, tobacco and rubber.In The Nature of Crops John Warren reveals:-Why the Egyptians worshipped onions;-Why red-flowering runner beans provide… Mehr

CHF 79.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78064-508-7
  • EAN: 9781780645087
  • Produktnummer: 17574547
  • Verlag: CABI Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H21.9 cm x B15.6 cm x D1.7 cm 434 g
  • Gewicht: 434
  • Sonstiges: Undergraduate

1 weiteres Werk von Warren, Professor John (Aberystwyth University, Wales, UK):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.