Produktbild
Ashley (Hrsg.) Martin

Nutrition

Science and Applications

Buch

Nutrition has evolved into an individual branch of science in the past decade. It not only focuses on the food intake but also the processes of absorption, catabolism, etc. This book concentrates on the adverse effects of nutrition deficiency in humans and related diseases. The various studies that are constantly contributing towards the evolution of this field are examined in detail. Scientists and students actively engaged in this field will find this book full of crucial and unexplored concepts.

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-68286-229-2
  • EAN: 9781682862292
  • Produktnummer: 19983862
  • Verlag: Syrawood Publishing House
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 262 S.
  • Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D1.8 cm 929 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 929

3 weitere Werke von Ashley (Hrsg.) Martin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.