Food Microbiology Protocols
Microorganisms participate in both the manufacture and spoilage of foodstuffs. In Food Microbiology Protocols, expert laboratorians present a wide ranging set of detailed techniques for investigating the nature, products, and extent of these important microorganisms. The methods cover pathogenic organisms that cause spoilage, microorganisms in fermented foods, and microorganisms producing metabolites that affect the flavor or nutritive value of foods. Included in the section dealing with fermented foods are procedures for the maintenance of lactic acid bacteria, the isolation of plasmid and genomic DNA from species Lactobacillus, and the det…
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Produktdetails
Weitere Autoren: Spencer, John F. T. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-89603-867-7
- EAN: 9780896038677
- Produktnummer: 1841426
- Verlag: Humana Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2000
- Seitenangabe: 512 S.
- Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.6 cm 1'022 g
- Auflage: 2001
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 1022
1 weiteres Werk von Alicia L. (Hrsg.) Ragout de Spencer:
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