Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.)
Cassava Farmer Field Schools: Resource Material for Facilitators in Sub-Saharan Africa
Buch
This manual is part of FAO's effort to promote sustainable intensification of smallholder crop production. It has been developed from experiences with farmer field schools in four African countries. It provides background information on the farmer field school approach and a compilation of field exercises as they are used in cassava farmer field schools. The guide is intended for use by farmer field facilitators during training of facilitators or during the farmer field school itself.
CHF 43.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-107940-9
- EAN: 9789251079409
- Produktnummer: 21926846
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 212 S.
- Masse: H24.4 cm x B17.3 cm x D1.3 cm 454 g
- Reihenbandnummer: NO.
- Gewicht: 454
100 weitere Werke von Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.