Produktbild
Andrew F. (Hrsg.) Smith

The Oxford Companion to American Food and Drink

Buch

Offering a panoramic view of the history and culture of food and drink in America, this extensive guide provides a concise, authoritative, and exuberant look at this modern American obsession. The Oxford Companion also includes hundreds of historical photographs and color images.

CHF 81.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-19-530796-2
  • EAN: 9780195307962
  • Produktnummer: 22671583
  • Verlag: OXFORD UNIV PR
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 736 S.
  • Masse: H27.6 cm x B22.4 cm x D4.4 cm 2'563 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 2563

Über den Autor


Andrew F. Smith teaches culinary history and professional food writing at The New School University in Manhattan. He serves as a consultant to several food television productions (airing on the History Channel and the Food Network), and is the General Editor for the University of Illinois Press' Food Series. He also edited the highly acclaimed 2-volume Encyclopedia of Food and Drink in America and has written several books on food, including TheTomato in America, Pure Ketchup, Popped Culture: A Social History of Popcorn in America.

1 weiteres Werk von Andrew F. (Hrsg.) Smith:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.