James Beard
James Beard's American Cookery
Buch
This cookbook includes more than 1,500 of Beard's favorite and most successful recipes, as well as answers to dozens of cooking questions and tips on everything from choosing meats and vegetables to preserving fruit and making real cheeseburgers.
CHF 44.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Colicchio, Tom (Solist)
- ISBN: 978-0-316-09868-7
- EAN: 9780316098687
- Produktnummer: 19409418
- Verlag: Little Brown & Co
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 877 S.
- Masse: H24.6 cm x B18.2 cm x D6.6 cm 1'339 g
- Gewicht: 1339
Über den Autor
Until his death in 1985, James Beard was the nation's most acclaimed chef and food writer. The founder and director of the celebrated cooking classes in New York that still bear his name, Beard wrote several cookbooks.
60 weitere Werke von James Beard:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.