Produktbild
James Beard

James Beard's American Cookery

Buch

This cookbook includes more than 1,500 of Beard's favorite and most successful recipes, as well as answers to dozens of cooking questions and tips on everything from choosing meats and vegetables to preserving fruit and making real cheeseburgers.

CHF 44.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Colicchio, Tom (Solist)
  • ISBN: 978-0-316-09868-7
  • EAN: 9780316098687
  • Produktnummer: 19409418
  • Verlag: Little Brown & Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 877 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.2 cm x D6.6 cm 1'339 g
  • Gewicht: 1339

Über den Autor


Until his death in 1985, James Beard was the nation's most acclaimed chef and food writer. The founder and director of the celebrated cooking classes in New York that still bear his name, Beard wrote several cookbooks.

60 weitere Werke von James Beard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.