The Art of Eating: 50th Anniversary Edition
CHF 37.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Fisher, M. F. K.
- ISBN: 978-0-7645-4261-9
- EAN: 9780764542619
- Produktnummer: 19416299
- Verlag: Houghton Mifflin
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 784 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.6 cm x D5.3 cm 971 g
- Auflage: Anniversary
- Gewicht: 971
Über den Autor
Culinary historian, cookbook author, and biographer Joan Reardon is the author of M.F.K. Fisher, Julia Child, and Alice Waters: Celebrating the Pleasures of the Table, M.F.K. Fisher Among the Pots and Pans, Poet of the Appetites: The Lives and Loves of M.F.K. Fisher, and Oysters: a Culinary Celebration. Reardon, who has a PhD in English literature, won an IACP Award for culinary writing, publishes and edits a quarterly newsletter for Les Dames d’Escoffier Chicago, and serves on the advisory board of Gastronomica magazine.
10 weitere Werke von Joan Reardon:
Bewertungen
Anmelden