Produktbild
Jorge E. Lozano

Fruit Manufacturing: Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance

Buch

The fruit processing industry is a major global business. While basic principles of fruit processing have shown only minor changes over the last years, major improvements continually occur. More efficient equipment is capable of converting huge quantities of fruits into pulp, juice, dehydrated, frozen and refrigerated products, etc. that make possible the preservation of products for year-round consumption. Fruit processing and storage involve physical and chemical changes that negatively modify fruit quality. The industry's ability to provide a nutritious and healthful fruit product to the consumer is highly dependent on the knowledge of the… Mehr

CHF 250.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-387-30614-8
  • EAN: 9780387306148
  • Produktnummer: 2268668
  • Verlag: Springer Nature
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 230 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm x D1.4 cm 640 g
  • Auflage: 2006
  • Gewicht: 640

5 weitere Werke von Jorge E. Lozano:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.