Produktbild
Prasenjeet Kumar

The Ultimate Guide to Cooking Desserts the Indian Way (How To Cook Everything In A Jiffy, #10)

Ebook (EPUB Format)

70 JIFFY Ways to Prepare Delicious Desserts from Everything-Rice, Wheat, Paneer, Khoya, Yoghurt, and Hold Your Breath, Lentils and Veggies! As Only Indians Can. From the author of # 1 Best seller Cooking In A Jiffy series of cookbooks, comes a mind-boggling tribute to sweets, puddings and desserts, the way Indians cook them in their homes even today. There are eight great Indian desserts that use rice, twelve outstanding ways to turn wheat in to delicious puddings, six protein-filled desserts that use lentils, seven puddings Indians love to make from veggies, a dozen outstanding classics that use Paneer, eleven dessert recipes that are made f… Mehr

CHF 5.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Kumar, Sonali
  • ISBN: 978-1-5365-5558-5
  • EAN: 9781536555585
  • Produktnummer: 31194440
  • Verlag: Cooking In A Jiffy
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'502 KB

57 weitere Werke von Prasenjeet Kumar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.