A. D. Livingston
A.D. Livingston's Big Book of Meat
Home Smoking, Salt Curing, Jerky, and Sausage
Buch
From the legendary food columnist for Gray's Sporting Journal (US), three of his good humoured, savvy and down-to-earth cookbooks have been combined in to one package.
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4930-2602-9
- EAN: 9781493026029
- Produktnummer: 23537577
- Verlag: Rowman & Littlefield
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 400 S.
- Masse: H23.8 cm x B19.8 cm x D2.3 cm 794 g
- Abbildungen: 25 Illustrations, black and white
- Gewicht: 794
- Sonstiges: General (US: Trade)
29 weitere Werke von A. D. Livingston:
Home Smoking, Salt Curing, Jerky, and Sausage
Ebook (EPUB Format)
CHF 16.75
Home Smoking, Salt Curing, Jerky, and Sausage
Ebook (EPUB Format)
CHF 21.25
Home Smoking, Salt Curing, Jerky, and Sausage
Ebook (EPUB Format)
CHF 30.30
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.