Produktbild
Fuchsia Dunlop

The Food of Sichuan

Buch

Almost twenty years after the publication of Land of Plenty, considered by many to be one of the greatest cookbooks of all time, Fuchsia Dunlop revisits the region where her own culinary journey began, adding more than 70 new recipes to the original repertoire and accompanying them with mouthwatering descriptions of the dazzling flavors and textures of Sichuanese cooking.Food of Sichuan shows home cooks how to re- create classics such as Mapo Tofu, Twice-Cooked Pork and Gong Bao Chicken, or a traditional spread of cold dishes, including Bang Bang Chicken, Numbing-and-Hot Dried Beef, Spiced Cucumber Salad and Green Beans in Ginger Sauce. With… Mehr

CHF 47.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-324-00483-7
  • EAN: 9781324004837
  • Produktnummer: 29921564
  • Verlag: W. W. Norton & Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 480 S.
  • Masse: H27.3 cm x B20.0 cm x D4.0 cm 1'550 g
  • Gewicht: 1550

Über den Autor


Fuchsia Dunlop is the author of Land of Fish and Rice, among other books. She has won four James Beard awards for her writing and lives in London.

13 weitere Werke von Fuchsia Dunlop:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.