Produktbild
Henry Weatherley

A Treatise on the Art of Boiling Sugar

Buch

This antique book contains a detailed treatise on the art of boiling sugar, crystallising, lozenge-making, comfits, gum goods, and other processes for confectionery. In an easy and familiar manner, the various methods of manufacturing are explained. A complete and accessible text, this book will be of much value to those with an interest in old-fashioned sweet-making or to those who collect antique literature of this ilk. The chapters of this book include: 'On the Qualities of Sugar', 'On Clarifying Sugar', 'On Colors and Adulteration', 'On the Workshops and Boiling-Rooms', 'Average Degrees of Heat of Drying-Stoves', 'On Hand and Machine Good… Mehr

CHF 23.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4437-8346-0
  • EAN: 9781443783460
  • Produktnummer: 4374692
  • Verlag: Iyer Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 162 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.9 cm 213 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 213

6 weitere Werke von Henry Weatherley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.