Handbook of Poultry Science and Technology, Secondary Processing
A comprehensive reference for the poultry industry-Volume 2 describes poultry processing from raw meat to final retail products With an unparalleled level of coverage, the Handbook of Poultry Science and Technology provides an up-to-date and comprehensive reference on poultry processing. Volume 2: Secondary Processing covers processing poultry from raw meat to uncooked, cooked or semi-cooked retail products. It includes the scientific, technical, and engineering principles of poultry processing, methods and product categories, product manufacturing and attributes, and sanitation and safety. Volume 2: Secondary Processing is divided into seven…
Mehr
CHF 174.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Owens, Casey M. (Mithrsg.) / Bawa, Amarinder S. (Mithrsg.) / Lundén, Janne (Mithrsg.) / Regenstein, Joe M. (Mithrsg.) / McKee, Lisa (Mithrsg.) / Soriano-Santos, Jorge (Mithrsg.) / Guerrero-Legarreta, Isabel (Hrsg.) / Wu, J. Eddie (Mithrsg.) / Alarcón-Rojo, Alma Delia (Mithrsg.) / Mine, Yoshinori (Mithrsg.) / Hui, Y. H. (Beratender Hrsg.) / Guerrero-Avendaño, Francisco (Mithrsg.) / Alvarado, Christine (Mithrsg.) / Pérez-Alvarez, José Angel (Mithrsg.)
- ISBN: 978-0-470-50446-8
- EAN: 9780470504468
- Produktnummer: 13955590
- Verlag: Wiley
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 630 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 3'033 KB
Über den Autor
ISABEL GUERRERO-LEGARRETA, PhD, the Editor, is Professor in the Biotechnology Department at the Universidad Autónoma Metropolitana in Mexico. She has expertise in the meat and poultry sciences; and she has published over eighty manuscripts, five books, and twenty-nine book chapters. Y.H. HUI, PhD, the Consulting Editor, is the Senior Scientist at Science Technology System and has been the author or editor of many books on food science and technology.
1 weiteres Werk von Marcelo R. (Mithrsg.) Rosmini:
Bewertungen
Anmelden