Produktbild
Saleena Mathew

Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective

Buch

This novel and informative book discusses the various aspects of seafood quality. The book is divided into 7 broad sections, each tackling a different aspect. The first section covers the general aspects relevant to the nutritional quality of the fish and the various extraction protocols for macro-/ micro-nutrients. The second section provides insights into handling and the principles of thermal and non-thermal processing techniques for commercially important fishery products. The quality standards and safety concerns in the seafood industry and consumption are discussed in this section. The freshness indices of the processed products includi… Mehr

CHF 140.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Raman, Maya / Kalarikkathara Parameswaran, Manjusha
  • ISBN: 978-981-3295-76-6
  • EAN: 9789813295766
  • Produktnummer: 35374103
  • Verlag: Springer Nature
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 443 S.
  • Auflage: 2019

Über den Autor


121703024

2 weitere Werke von Saleena Mathew:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.