Malouf: New Middle Eastern Food
Middle Eastern food is one of the oldest and most sophisticated cuisines in the world. It's a cuisine that is subtle, elegant and alluring, using exotic spices such as saffron and cardamom. With over 300 Middle Eastern recipes, this book is divided into chapters such as Soups, Dips, Small Plates, Large Plates, Bakery, Sweet and Larder.
CHF 61.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Malouf, Lucy
- ISBN: 978-1-74270-145-5
- EAN: 9781742701455
- Produktnummer: 19362959
- Verlag: Hardie Grant Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 416 S.
- Masse: H28.3 cm x B23.3 cm x D4.0 cm 2'125 g
- Gewicht: 2125
14 weitere Werke von Greg Malouf:
Bewertungen
Anmelden