Foods & Nutrition Encyclopedia I to Z, 2nd Edition, Volume 2
Contains more than 2,400 pages; 1,692 illustrations, 96 of which are full-color photographs; 2,800 entries (topics); and, 462 tables, including a table of 2,500 food compositions. This title includes a comprehensive index that enables you to find information.
CHF 665.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Ensminger, Audrey H. (Agriservices Foundation, Clovis, California, USA)
- ISBN: 978-0-8493-8982-5
- EAN: 9780849389825
- Produktnummer: 23396620
- Verlag: Taylor & Francis Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1993
- Seitenangabe: 2415 S.
- Masse: H27.9 cm x B21.6 cm x D0.0 cm 3'700 g
- Auflage: 2 New edition
- Abbildungen: 338 Halftones, black and white; 260 Tables, black and white
- Gewicht: 3700
- Sonstiges: Undergraduate
1 weiteres Werk von Ensminger, Marion Eugene (Agriservices Foundation, Clovis, California, USA):
Bewertungen
Anmelden