Produktbild
Leah Koenig

Little Book of Jewish Appetizers

Buch

This is a charming book with 25 great recipes from a talented young food writer and recipe developer with year-round sales opportunities because the recipes cover a variety of holidays and cooking occasions. Every recipe is photographed.

CHF 24.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4521-5913-3
  • EAN: 9781452159133
  • Produktnummer: 22878330
  • Verlag: Abrams & Chronicle
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 136 S.
  • Ausstattung: 25 full colour photographs
  • Masse: H18.6 cm x B13.4 cm x D1.9 cm 328 g
  • Abbildungen: farb. Abb.
  • Gewicht: 328

Über den Autor


Leah Koenig is the author of Modern Jewish Cooking. Her writing has appeared in the New York Times, Wall Street Journal, Saveur, Gastronomica, Food Arts, CHOW, Every Day with Rachael Ray, Tablet, and The Forward. Her first cookbook, The Hadassah Everyday Cookbook, was named one of the Best Books of 2011 by Library Journal. Leah lives with her husband, Yoshie Fruchter, and their son, Max, in Brooklyn, NY, and leads cooking demonstrations around the country.

8 weitere Werke von Leah Koenig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.