Produktbild
Stephen F. Nottingham

Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke

Ebook (PDF Format)

A unique plant on many levels, the distinctive properties of the Jerusalem artichoke, or Helianthus tuberosus L., present novel answers to some of today's most pressing problems. The potential of Jerusalem artichoke as a source for inulin, a fructose polymer that may provide dietary health benefits for obesity, diabetes, and several other health issues and the possible use of the crop for biofuels are drawing tremendous recent interest. With its ready cultivation and minimal pest and disease problems, Jerusalem artichoke is an underutilized resource that possesses the potential to meet major health and energy challenges. A comprehensive, up-t… Mehr

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-4496-6
  • EAN: 9781420044966
  • Produktnummer: 18421285
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 496 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

1 weiteres Werk von Stephen F. Nottingham:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.