The Oxford Handbook of Food Fermentations
A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.
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V106:
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Produktdetails
Weitere Autoren: Ward, Robert E. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-19-974270-7
- EAN: 9780199742707
- Produktnummer: 22189300
- Verlag: OXFORD UNIV PR
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 805 S.
- Masse: H24.9 cm x B17.5 cm x D4.3 cm 1'497 g
- Gewicht: 1497
Über den Autor
Charles W. Bamforth is the Anheuser-Busch Endowed Professor of Malting and Brewing Sciences at the University of California, Davis. He is the author of Beer: Tap into the Art and Science of Brewing (3rd edition: Oxford University Press, 2009).Robert E. Ward is Assistant Professor of Nutrition and Food Sciences at Utah State University.
1 weiteres Werk von Charles W. (Hrsg.) Bamforth:
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