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Charles W. (Hrsg.) Bamforth

The Oxford Handbook of Food Fermentations

Buch

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

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Produktdetails


Weitere Autoren: Ward, Robert E. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-19-974270-7
  • EAN: 9780199742707
  • Produktnummer: 22189300
  • Verlag: OXFORD UNIV PR
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 805 S.
  • Masse: H24.9 cm x B17.5 cm x D4.3 cm 1'497 g
  • Gewicht: 1497

Über den Autor


Charles W. Bamforth is the Anheuser-Busch Endowed Professor of Malting and Brewing Sciences at the University of California, Davis. He is the author of Beer: Tap into the Art and Science of Brewing (3rd edition: Oxford University Press, 2009).Robert E. Ward is Assistant Professor of Nutrition and Food Sciences at Utah State University.

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