Produktbild
Patrick E. (Hrsg.) Mcgovern

The Origins and Ancient History of Wine

Food and Nutrition in History and Antropology

Ebook (PDF Format)

This volume presents contemporary evidence scientific, archaeological, botanical, textual, and historical for major revisions in our understanding of winemaking in antiquity. Among the subjects covered are the domestication of the Vinifera grape, the wine trade, the iconography of ancient wine, and the analytical and archaeological challenges posed by ancient wines. The essayists argue that wine existed as long ago as 3500 BC, almost half a millennium earlier than experts believed. Discover named these findings among the most important in 1991. Featuring the work of 23 internationally known scholars and writers, the book offers the first wide… Mehr

CHF 66.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Fleming, Stuart J. (Hrsg.) / Katz, Solomon H. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-135-30095-1
  • EAN: 9781135300951
  • Produktnummer: 18426735
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 440 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 21'561 KB

1 weiteres Werk von Patrick E. (Hrsg.) Mcgovern:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.