Produktbild
Laura D. (Hrsg.) Byham-Gray

Nutrition in Kidney Disease

Ebook (PDF Format)

Nutrition in Kidney Disease, Second Edition addresses  the relationships between nutrition and (1) normal kidney function and disease, (2) the progressiveness of chronic kidney disease (CKD) and strategies to prevent further compromise, and (3) the treatment and management of kidney failure especially during medical crises, such as acute kidney injury and its consequent nutritional therapies (e.g., enteral and parenteral nutrition).   Demographic patterns, trends and outcomes in the current health care systems are explored in the United States and abroad.  Disease prevention and management are presented over the entire lifespan, beginning wit… Mehr

CHF 189.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Burrowes, Jerrilynn D. (Hrsg.) / Chertow, Glenn M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-62703-685-6
  • EAN: 9781627036856
  • Produktnummer: 18252122
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 478 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 7'931 KB
  • Auflage: 2nd ed. 2014
  • Abbildungen: 16 schwarz-weiße und 14 farbige Abbildungen, Bibliographie

4 weitere Werke von Laura D. (Hrsg.) Byham-Gray:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.