Carol Wilson
The Best of Traditional Scottish Cooking: More Than 60 Classic Step-By-Step Recipes from the Varied Regions of Scotland, Illustrated with Over 250 Pho
Buch
Explor the time-honored culinary traditions of Scotland with this collection of over 60 authentic recipes
CHF 14.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Trotter, Christopher
- ISBN: 978-1-84476-813-4
- EAN: 9781844768134
- Produktnummer: 5716833
- Verlag: Southwater
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 96 S.
- Masse: H28.4 cm x B21.7 cm x D1.2 cm 371 g
- Gewicht: 371
Über den Autor
Christopher Trotter is a food consultant, chef and author. He worked as the chef of the magnificent 16th century Myres Castle Highland hotel in Scotland, where he indulged his passion for Scottish produce, foods and cooking. Carol Wilson is an expert on the history and origins of British food. She has contributed to many publications in the UK, Ireland and the USA.
88 weitere Werke von Carol Wilson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.