Y. H. Hui
Foodborne Disease Handbook, Second Edition
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.
CHF 330.25
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-351-08053-8
- EAN: 9781351080538
- Produktnummer: 29673669
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 677 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 40'383 KB
- Auflage: 2. Auflage
59 weitere Werke von Y. H. Hui:
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (EPUB Format)
CHF 330.25
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 174.00
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 73.50
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (EPUB Format)
CHF 249.00
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 174.00
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 283.80
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 81.25
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 1,993.05
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (PDF Format)
CHF 450.20
Volume I: Bacterial Pathogens
Ebook (EPUB Format)
CHF 255.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.