Biotechnology for Improved Foods and Flavors
Highlights the impact of biotechnology on the food industry and discusses strategies for producing new and improved raw materials. Details the latest analytical methodology for characterizing products generated by biotechnology. Describes the generation of flavors from precursors via enzymes and microorganisms. Discusses the construction of chimeric enzymes with improved properties. Reviews the effect of new plant crop regulators on crop yield and quality.
CHF 132.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Teranishi, Roy (Hrsg.) / Williams, Patrick J. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3421-5
- EAN: 9780841234215
- Produktnummer: 22401273
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1996
- Seitenangabe: 344 S.
- Masse: H23.4 cm x B16.8 cm x D2.3 cm 572 g
- Reihenbandnummer: 637
- Gewicht: 572
1 weiteres Werk von Gary R. (Hrsg.) Takeoka:
Bewertungen
Anmelden