Produktbild
Fidel (Hrsg.) Toldrá

Handbook of Dairy Foods Analysis

Ebook (PDF Format)

Dairy foods account for a large portion of the Western diet, but due to the potential diversity of their sources, this food group often poses a challenge for food scientists and their research efforts. Bringing together the foremost minds in dairy research, Handbook of Dairy Foods Analysis, Second Edition, compiles the top dairy analysis techniques and methodologies from around the world into one well-organized volume. Exceptionally comprehensive in both its detailing of methods and the range of dairy products covered, this handbook includes tools for analyzing chemical and biochemical compounds and also bioactive peptides, prebiotics, and pr… Mehr

CHF 288.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Nollet, Leo M. L. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-034203-1
  • EAN: 9781000342031
  • Produktnummer: 35716352
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 1040 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 29'280 KB
  • Auflage: 2. Auflage
  • Abbildungen: 162 schwarz-weiße Abbildungen, 111 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


124473382

22 weitere Werke von Fidel (Hrsg.) Toldrá:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.