Produktbild
Andy Parle

The Wild Game Cookbook: 50 Recipes for Cooking the Different Types of Feathered, Furred and Large Game, Shown in Over 200 Photographs

Buch

A fabulous collection of 50 recipes for 20 different types of feathered, furred and large game.

CHF 23.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Cuthbert, Robert (Gespielt) / Smith, Ray (Gespielt)
  • ISBN: 978-1-78019-147-8
  • EAN: 9781780191478
  • Produktnummer: 12464651
  • Verlag: Southwater
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 96 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.3 cm x D0.8 cm 408 g
  • Gewicht: 408

Über den Autor


Andy Parle is a chef with 25years' experience, working in various high-quality establishments including, among others, two Michelin-starred restaurants. Now back in his native Norfolk, first as chef-director of the Walpole Arms Restaurant, and now in event catering, Andy uses his wealth of experience and the local game for weddings, private dinner parties and boardroom lunches.

2 weitere Werke von Andy Parle:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.