Produktbild
John Shelton Reed

Barbecue: A Savor the South(r) Cookbook

Buch

Celebrates a southern culinary tradition forged in coals and smoke. In a lively and amusing style, John Shelton Reed traces the history of southern barbecue from its roots in the sixteenth-century Caribbean, showing how this technique of cooking meat established itself in the coastal South and spread inland from there.

CHF 28.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4696-2670-3
  • EAN: 9781469626703
  • Produktnummer: 18910509
  • Verlag: Univ Of North Carolina Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 128 S.
  • Masse: H22.7 cm x B14.5 cm x D1.7 cm 345 g
  • Gewicht: 345

29 weitere Werke von John Shelton Reed:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.