John Shelton Reed
Barbecue: A Savor the South(r) Cookbook
Buch
Celebrates a southern culinary tradition forged in coals and smoke. In a lively and amusing style, John Shelton Reed traces the history of southern barbecue from its roots in the sixteenth-century Caribbean, showing how this technique of cooking meat established itself in the coastal South and spread inland from there.
CHF 28.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4696-2670-3
- EAN: 9781469626703
- Produktnummer: 18910509
- Verlag: Univ Of North Carolina Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 128 S.
- Masse: H22.7 cm x B14.5 cm x D1.7 cm 345 g
- Gewicht: 345
29 weitere Werke von John Shelton Reed:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.