Produktbild
Eleanour Sinclair Rohde

Culinary and Salad Herbs - Their Cultivation and Food Values with Recipes

Buch

Contents Include: Planning a Herb Garden Culinary Herbs, A Descriptive List The Drying of Herbs Uses of Herbs Salads. This book is the first attempt to deal with the whole subject of Culinary and Salad herbs now so much in request by all keen gardeners. Wide in its scope, and practical in its outlook and information, it covers every aspect of culinary herb growing, including a descriptive list of over forty of the principal herbs used for culinary purposes, with details of their origin, history and cultivation and their respective food values. A notable and useful feature of the book is the section on the uses of herbs, where Miss Rohde, an a… Mehr

CHF 39.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4067-9346-8
  • EAN: 9781406793468
  • Produktnummer: 2733450
  • Verlag: Pomona Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 108 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.6 cm 148 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 148

19 weitere Werke von Eleanour Sinclair Rohde:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.