Produktbild
Shyam S. (Hrsg.) Sablani

Handbook of Food and Bioprocess Modeling Techniques

Ebook (PDF Format)

The publication of the Handbook of Food and Bioprocess Modeling Techniques brings together for the first time in one volume all the conventional and emerging modeling techniques currently available. Calling on the most recognized specialists in the industry, the editors have succeeded in creating an indispensable reference. Rather than promote one modeling system, this volume looks at the pros, cons, and proper applications of every significant, contemporary modeling system. With numerous examples in food industry applications, this volume is a valuable resource for professionals and students in chemical, agricultural and food engineering and… Mehr

CHF 69.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Datta, Ashim K. (Hrsg.) / Rahman, M. Shafiur (Hrsg.) / Mujumdar, Arun S. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-1507-2
  • EAN: 9781420015072
  • Produktnummer: 18417372
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 624 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 29'448 KB

Über den Autor


Shyam S. Sablani Ashim K. Datta M. Shafiur RahmanArun S. Mujumdar

1 weiteres Werk von Shyam S. (Hrsg.) Sablani:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.