Produktbild
Martin (Hrsg.) Klein

Ikarus invites the world's best chefs

Exceptional recipes and international chefs in portrait

Buch

Haute Cuisine at the Hangar-7The guest chefs at Restaurant Ikarus present their exceptional culinary art whether it is fusion cuisine, molecular gastronomy or traditional cooking. Executive Chef Martin Klein offers a potpourri of international top chefs; his culinary tour leads him for example to Greece, France and Brazil.In the seventh edition of Ikarus invites the world's best chefs top-class guest chefs are presented: Among them is Ciccio Sultano who has been awarded two Michelin stars and who merges the traditions of Sicilian cuisine with modern, experimental approaches. Thai cuisine is represented by the Dane Henrik Yde-Andersen with Cha… Mehr

CHF 80.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ikarus Team (Hrsg.) / Korda, Uschi (Aufgef.)
  • ISBN: 978-3-7105-0047-3
  • EAN: 9783710500473
  • Produktnummer: 33786353
  • Verlag: Pantauro
  • Sprache: Deutsch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H33.5 cm x B24.9 cm 2'605 g
  • Abbildungen: GB; mit zahlreichen farbigen Abbildungen
  • Reihenbandnummer: 07
  • Gewicht: 2605

13 weitere Werke von Martin (Hrsg.) Klein:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.