Produktbild
Gitishree (Hrsg.) Das

Microbial Biotechnology

Volume 2. Application in Food and Pharmacology

Ebook (PDF Format)

This edited book, is a collection of 25 chapters describing the recent advancements in the application of microbial technology in the food and pharmacology sector. The main focus of this book is application of microbes, food preservation techniques utilizing microbes, probiotics, seaweeds, algae, enzymatic abatement of urethane in fermentation of beverages, bioethanol production, pesticides, probiotic biosurfactants, drought tolerance, synthesis of application of oncolytic viruses in cancer treatment, microbe based metallic nanoparticles, agro chemicals, endophytes, metabolites, antibiotics etc. This book highlighted the significant aspects o… Mehr

CHF 183.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Patra, Jayanta Kumar (Hrsg.) / Shin, Han-Seung (Hrsg.)
  • ISBN: 978-981-10-7140-9
  • EAN: 9789811071409
  • Produktnummer: 25916637
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'291 KB

Über den Autor


Dr. Jayanta Kumar Patra, M.Sc., Ph.D., Research Institute of Biotechnology and Medical Converged Science, Dongguk University, Gyeonggido, South Korea.Dr. Gitishree Das, M.Sc., Ph.D., Research Institute of Biotechnology and Medical Converged Science, Dongguk University, Gyeonggido, South Korea. Prof. Han-Seung Shin, M.S., Ph.D., Department of Food Science & Biotechnology, Dongguk University, Gyeonggido, South Korea.

12 weitere Werke von Gitishree (Hrsg.) Das:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.