Produktbild
Leah Koenig

Little Book of Jewish Appetizers

Ebook (PDF Format)

First in a series of books exploring Jewish culinary traditions, this perfect book for hosts and hostesses takes us through the most social part of the meal: the appetizers. From nibbles and salads to dips and meatballs, more than 25 inspired, modern starters draw from global Jewish influences. Rounding out this lovely and informative resource are vibrant photographs and helpful sidebars featuring tips on how to build a Jewish cheese plate, what foods to buy rather than make, and more. Don't expect reverence: with a wink and a nod to classic Jewish dishes, borscht has been reinvented as crostini and gefilte fish cleverly crisped into fritters… Mehr

CHF 23.85

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4521-6308-6
  • EAN: 9781452163086
  • Produktnummer: 23578376
  • Verlag: Chronicle Books LLC
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 136 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 14'063 KB

Über den Autor


Leah Koenig is a food writer and the author of Modern Jewish Cooking. She lives in Brooklyn, New York.

8 weitere Werke von Leah Koenig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.