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F. W. (Hrsg.) Ahnefeld

Parenteral Nutrition

Buch

Nearly all medical specialities treat patients whose illnesses necessitate a means of nutrition which bypasses the gastrointestinal tract. Parenteral nutrition consequent­ ly means the administration of nutrient and building materials in qualitatively utilizable form and in quantitatively adequate amount by the intravenous route. This guarantees the requirements for energy and building materials under a variety of conditions, and compensates for any losses that might occur. The basis for any parenteral nutrition is the knowledge of the biochemical processes of intermediary metabolism under physiological and pathophysiological conditions (e. g… Mehr

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Produktdetails


Weitere Autoren: Burri, C. (Hrsg.) / Dick, W. (Hrsg.) / Halmagyi, M. (Hrsg.) / Babad, A. (Übers.)
  • ISBN: 978-3-540-07518-9
  • EAN: 9783540075189
  • Produktnummer: 13382306
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1975
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H24.4 cm x B17.0 cm x D1.1 cm 382 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1976
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 382

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