Michael P. (Hrsg.) Doyle
Food-Borne Viruses: Progress and Challenges
Buch
Offers information on foodborne viruses. This book explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by various scientists.
CHF 124.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Koopmans, Marion P. (Hrsg.) / Cliver, Dean O. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-55581-464-9
- EAN: 9781555814649
- Produktnummer: 3623524
- Verlag: Asm Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 245 S.
- Masse: H22.9 cm x B16.2 cm x D2.0 cm 544 g
- Gewicht: 544
20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.