Produktbild
Michael P. (Hrsg.) Doyle

Food-Borne Viruses: Progress and Challenges

Buch

Offers information on foodborne viruses. This book explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by various scientists.

CHF 124.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Koopmans, Marion P. (Hrsg.) / Cliver, Dean O. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-55581-464-9
  • EAN: 9781555814649
  • Produktnummer: 3623524
  • Verlag: Asm Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 245 S.
  • Masse: H22.9 cm x B16.2 cm x D2.0 cm 544 g
  • Gewicht: 544

20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.