Rebecca Seal
Istanbul
Recipes from the Heart of Turkey
Buch
The food of Istanbul is as rich, colourful and multilayered as the ancient culture that created it. Rebecca Seal successfully manages the unimaginable: bringing it to us in its full magnificent glory. - Yotam Ottolenghi Walk the streets of Istanbul and you ll see a city of wonderful contradictions: step out of a stylish modern bar and you re likely to turn a corner and find lamb kebabs roasting over coals on a tiny food cart, in the shadow of towering minarets
CHF 43.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-74270-601-6
- EAN: 9781742706016
- Produktnummer: 14621080
- Verlag: Hardie Grant Books (UK)
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 256 S.
- Masse: H18.2 cm x B26.0 cm x D3.1 cm 1'080 g
- Gewicht: 1080
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Beautiful cookbook featuring 75 delicious recipes as well as travel
22 weitere Werke von Rebecca Seal:
Recipes from the Heart of Turkey
Ebook (EPUB Format)
CHF 5.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.