Produktbild
Graham Allen

Catering and Food Services Recipe for Fifty

Kitchen Operation and Management and European and Asia Culinary

Buch

Catering and Food Services Recipe for Fifty is a part of planning a menu and costing for chefs and managers. The times have changed & formal occasions have become less frequent, but many meals still retain the old form of European quality. The largest influence in Catering and Food Services Recipe for Fifty has been the range of Middle Eastern & Asian foods, which come from the use of fresh produces. This is reflected by the range of recipes & ideas gathered in this book.

CHF 39.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4269-1877-3
  • EAN: 9781426918773
  • Produktnummer: 10167610
  • Verlag: Trafford Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 428 S.
  • Masse: H28.0 cm x B21.0 cm x D2.2 cm 1'041 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 1041

31 weitere Werke von Graham Allen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.