Produktbild
Sanjay K. (Hrsg.) Srivastava

Role of Capsaicin in Oxidative Stress and Cancer

Ebook (PDF Format)

Capsaicin is a principal pungent ingredient of red chili peppers, first isolated in the early nineteenth century by Christian Friedrich Bucholz. Widely consumed as a spice in South Asia and Latin America, Capsaicin has been used to treat pain and inflammation associated with a variety of diseases, including rheumatoid arthritis, diabetic neuropathy, post-masectomy pain, cluster headaches, and herpes zoster. Although recent studies have evaluated capsaicin as a novel anti-cancer agent, and mechanisms of capsaicin in preventing cancer have been described sporadically, the literature lacks a comprehensive review of capsaicin as a chemo-preventiv… Mehr

CHF 143.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-94-007-6317-3
  • EAN: 9789400763173
  • Produktnummer: 18258904
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 178 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'174 KB
  • Auflage: 2013
  • Abbildungen: 3 schwarz-weiße Tabellen, Bibliographie
  • Reihenbandnummer: 3

1 weiteres Werk von Sanjay K. (Hrsg.) Srivastava:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.