Produktbild
John A. Bower

Simple Methods for Detecting Food Adulteration

Buch

Simple Methods for Detecting Food Adulteration is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1895.Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

CHF 23.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-3-337-70354-7
  • EAN: 9783337703547
  • Produktnummer: 29521445
  • Verlag: Hansebooks
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 132 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.9 cm 195 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 195

4 weitere Werke von John A. Bower:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.