Produktbild
Geert-Jan (Hrsg.) Boons

Carbohydrate Chemistry

Buch

The chemistry and biochemistry of carbohydrates have become key research areas throughout the world. Responding to the enormous interest expressed in these fields, this new book has brought together a range of contributors, each working at the forefront of carbohydrate chemistry and biochemistry to provide concise authoritative and timely review of these exciting areas. Aimed at chemists, biochemists and biologists, the reader will find this book an invaluable introduction to and review of the most important developments in carbohydrate chemistry. As a distinct chemical group, the carbohydrates comprising mono-, oligo-, and polysacc… Mehr

CHF 391.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7514-0396-1
  • EAN: 9780751403961
  • Produktnummer: 2493510
  • Verlag: Springer Nature
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 510 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D2.9 cm 898 g
  • Auflage: 1998
  • Gewicht: 898

3 weitere Werke von Geert-Jan (Hrsg.) Boons:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.