Produktbild
Wendy Wall

Reading Food: A Culinary History from Shakespeare to Martha Stewart

Buch

Looks at a dozen or so foods, implements, and practices to assemble a picture of how food and dining have come to mean what they mean. Part literary history, part anthropology, part popular culture study, this is an addition to the literature on what we eat.

CHF 36.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-415-97045-7
  • EAN: 9780415970457
  • Produktnummer: 1866044
  • Verlag: Routledge
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Auflage: Revised

23 weitere Werke von Wendy Wall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.