Y. H. (Hrsg.) Hui
Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set
Ebook (PDF Format)
Advances in food science, technology, and engineering are occurring at such a rapid rate that obtaining current, detailed information is challenging at best. While almost everyone engaged in these disciplines has accumulated a vast variety of data over time, an organized, comprehensive resource containing this data would be invaluable to have. The Handbook of Food Science, Technology, and Engineering, 4 Volume Set is that resource, presenting the latest information available in a thorough, straightforward format.
CHF 1,993.05
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Sherkat, Frank (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4665-0787-6
- EAN: 9781466507876
- Produktnummer: 32306291
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 3632 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 35'647 KB
28 weitere Werke von Y. H. (Hrsg.) Hui:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.